Nepotul premierului, George Boc, condamnat la noua ani pentru furt din masini - FOTO


Nepotul premierului Emil Boc are la activ doua condamnari de 9 ani de inchisoare, pentru furt din masini. George Boc, in varsta de 31 de ani, a fugit in Spania pentru a scapa de inchisoare, dar a fost extradat.

Potrivit Libertatea, nepotul premierului si-a inceput activitatea infractionala in anul 1997, cand, impreuna cu alti 10 prieteni, a spart 20 de autoturisme si a furat diverse bunuri, fiind condamnat la 6 ani de inchisoare.

George Boc a iesit din inchisoare in 2000 si doi ani mai tarziu a fost retinut pentru fapte similare si condamnat la 3 ani de inchisoare. De aceasta data, nepotul premierului Emil Boc a fugit in Spania, pentru a scapa de executarea pedepsei.

In 2003, George Boc a fost extradat si incarcerat la penitenciarul Gherla, unde a mai ispasit un an de pedeapsa.

Potrivit Libertatea, dezvaluirile au iesit la iveala in aceasta saptamana in timpul procesului de divort, intentat de sotie, care a precizat ca fetita nu poate ramane cu tatal pentru ca acesta a fost condamnat.

George Boc a recunoscut in fata instantei ca a fost condamnat la 9 ani de inchisoare, din care a ispasit 4, dar ca acum s-a schimbat.

Comentarii Facebook