Nelson Mondialu povestește cum a furat aur de la o tânără și a vrut să se însoare cu ea să scape de Poliție - VIDEO

 

Simpaticul interlop clujean, Nelson Mondialu, a mărturisit într-un clip postat pe YouTube o aventură trăită de el în anii '90, demnă de un film de comedie. 

 

Nelson a povestit că a pierdut circa 5.000 de lei la jocuri de noroc și a comis un furt pentru a acoperi pierderea. ”M-am dus la bijuterii, pe centru. Am văzut o tânără frumoasă și am urmărit-o în troleibuz”, a spus Nelson Mondialu. I-a furat tinerei din buzunar o cutiuță în care erau câteva bijuterii, iar banii obținuți din vânzarea acestora i-a jucat și a reușit să facă o mică avere, circa 23.000 de lei. 

 

El a fost arestat a doua zi de Poliție, după ce femeie căreia i-a vândut aurul s-a dus la o bijuterie să verifice aurul. ”Asta o mers la bijuterie să-l verifice. Pe vremurile alea când se fura, mergeai la Poliție să-l declari, iar Poliția dădea modelul la bijuterii. Și acum, măi hoților, care furați de prin apartamente, să nu mergeți la amaneturi și la bijuterii că vă înhață! Poate mă ia pe mine că vă învăț.

 

Asta când a mers la bijuterie, angajata de acolo a apăsat butonul și a chemat Poliția. Ea în loc să zică ”Nu știu, de la unul, nu-l cunosc!”, dar ea m-a dat în primire”, a povestit Nelson Mondialu.

 

Interlopul clujean a fost dus la secție, unde a dat peste frumoasa tânără de la care a furat bijuteriile. ”A fost să-mi crape obrazul de rușine. Fata m-a plăcut, iar eu am furat-o. I-am spus să mă scuze! A zis că își retrage plângerea și că nu se prezintă la proces numai să mă scape. Dar nu a fost cale, pentru că judecătorul m-a condamnat la 3 ani și 5 luni. Am vrut să o iau de nevastă pe fata asta numa să scap de urmărire, dar nu a fost chip”, a mai spus Nelson Mondialu.

 

Fapta s-a produs în septembrie 1989, astfel că Nelson a scăpat de executarea pedepsei cu ”decretul prin care l-au bombardat pe Ceaușescu, în decembrie 1989”.

Comentarii Facebook