UPDATE: Ce spune Poliția Cluj/Nelson Mondialu, bătut și tâlhărit în plină stradă. I-au rupt dinții de mii de euro: Nu mai pot să mănânc VIDEO

UPDATE

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj transmit că până acum nu a fost depusă nicio plângere penală în acest caz.

Până în acest moment, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj nu a fost formulată nicio plângere prealabilă. Conform Codului de Procedură Penală, persoana vătămată este îndreptățită să depună plângerea în termenul legal de 3 luni pentru infracțiunile care sunt sancționate la plângere prealabilă”, informează IPJ Cluj.

-------------------

Nelson Mondialu a anunțat că a fost bătut și tâlhărit pe stradă de mai multe persoane, ajungând la spital în stare gravă după ce a primit mai multe lovituri în zona feței.

Am fost abuzat..Nu pot să vorbesc. Mi-a dat cu piciorul în gură. M-o prins așa de pe voleu. Poc. Mi-a rupt dinții. Nu mai pot să mănânc. M-o bătut. Doamne, te rog frumos ajută Poliția Română să-i bage pe aia la pușcărie”, spune Nelson Mondialu într-un vlog postat pe canalul său de Facebook.

Nelso  spue  l spune că a fost jefuit de bunurile pe care le avea la el în acel moment. 

Mi-o furat inele și verigheta. Am fost la urgență azi dimineață”, spune el. 

M-au dat așa mulți și m-au speriat. A plecat conașa să-mi scoată analizele, că am și două coaste fracturate. Să știți că nu mă las până nu îi bag în pușcărie. Trei inși au sărit pe mine. Nu știu ce mi-au făcut medicii, că am fost inconștient”, mai povestește Nelson.

El spune că unul dintre tâlhari i-a distras atenția, în timp ce altul l-a lovit puternic cu o lopată peste față. „Nu imi era frică de ei, dar au venit de la spate. Unul o venit, m-a bătut pe umăr și mi-a spus „Domnu?” și celălalt mi-a dat cu lopata în cap. Am urmele de la cuiele din lopată. Apoi altul mi-a dat cu cotul la tâmplă. A vrut să mă omoare, dar am avut succes. N-am apucat să dau nici măcar una înapoi”, spune el.

Acesta a povestit că salvarea lui au fost un grup de tineri pe trotinete care au venit în spatele agresorilor și au strigat după ajutor.

Comentarii Facebook