NEBUNIE! Chirie de 1.500 de euro în Platinia: ”Unde ajungem!” - FOTO

 

Un clujean s-a arătat șocat, pe o rețea de socializare, în legătură cu nivelul la care au ajuns chiriile în zona centrală a Clujului. 

 

Clujeanul a scris că prețul este astronomic pentru un apartament cu trei camere, la dimensiunea de 72 de mp. ”Este un nou trend, din câte am studiat. Prețurile au crescut, probabil, în așteptarea studenților în toamnă. Cum să fie o chirie de 1.500 de euro la 72 de mp, 3 camere?”, se întreabă acesta.

 

Problema este că aceste noi prețuri vor stabili un nou trend. ”Proprietarii de apartamente vor profita de acest nou trent și vor pune fiecare 50 - 100 de euro la chiriile existente. Clujului devine astfel un oraș de nelocuit”, mai crede clujeanul. 

 

Chiriile la apartamentele cu 3 - 4 camere, bine puse la punct, au ajuns în Cluj-Napoca la 1.200 - 1.600 de euro. Cel mai scump este un apartament de lux de 200 de mp în centrul Clujului, pe Bulevardul Eroilor, foarte aproape de Piața Unirii, care se închiriază cu 3.000 de euro. 

 

 

Prin comparație, în Florești, în zona stadionului, un apartament cu 3 camere, 70 de mp, cu grădină privată, mobilat și utilat (nou) se închiriază cu prețul de 320 de euro. 

 

Pe strada Cetății, tot în Florești, un apartament generos de 92 de mp se închiriază cu 350 de euro, dar sunt și chirii de 240 de euro, în zona Primăriei, pentru apartamente cu 3 camere. 

Comentarii Facebook