Mutarea Festivalului Peninsula la Cluj a stârnit un VAL de nemulțumire. Unii fac petiții online

 

Mai multe petiții online au fost lansate pentru a bloca mutarea Festivalului Peninsula de la Târgu Mureș la Cluj.

 

Festivalul Peninsula este cel mai important eveniment din Targu Mures care atrage mii de turisti in orasul Targu Mures. 

Aceasta petitie este adresata in primul rand Primariei Targu Mures pe care noi fanii festivalului ii rugam sa lupte pentru pastrarea festivalului in Targu Mures.

II rugam si pe organizatorii Peninsula sa se gandesca la fanii Peninsula care s-au indragostit de locatia actuala a festivalului si care au venit in numar mare la festival si cand nu erau trupa asa bune doar pentru locatie, pentru strand, pentru magia Peninsula de pe malul Muresului”, se arată în petiția postată pe yousign.org.

 

O altă petiție cere același lucru. ”Organizatorii Festivalului Peninsula iau în calcul mai multe variante de locatie pentru Peninsula 2013. Una din aceste opţiuni ar fi la Cluj-Napoca. În acest sens am avut discuţii cu autorităţile locale, însă deocamdată nu am ajuns la o decizie finală. În momentul în care vom lua o hotărâre finală legată de viitorul evenimentului, fanii vor fi cei care vor afla primii. Noi nu suntem de acord cu aceasta mutare si vrem sa pastram acest festival la Tg-Mures unde ii este locul!  Semnati acum ca sa ii convingem pe organizatori!!”, scrie pe petitieonline.ro.

 

Emil Boc: Festivalul Peninsula se mută la Cluj - EXCLUSIV

Comentarii Facebook