Vineri 24 Septembrie

Muncitor prins în cabina unei macarale răsturnate pe strada Teilor, din Florești - FOTO


Un bărbat a fost prins în cabina unei macarale răsturnate în Florești, pe strada Teilor. 

Conform primelor informații, două echipaje SMURD s-au deplasat la fața locului pentru a-l ajuta pe muncitor. Unul dintre echipaje este de descarcerare.

ISU Cluj anunță că: ”O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURd au fost alertate, în jurul orei 12.10, ca urmare a răsturnării unei macarale, care ridica materiale de construcții pentru un bloc aflat în construcție, de pe strada Teilor din Florești.

Pompierii au găsit la locul solicitării un bărbat, de 39 de ani, care se afla în cabina utilajului și suferise traumatisme severe la nivelul piciorului stâng. Pompieri au acționat pentru a scoate bărbatul din cabina avariată a utilajului, folosind echipamentele din dotare, cât și manevrele specifice, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite și să-l predea echipajului SMURD în vedere acordării primului ajutor calificat și pentru transport la spital.

Pompierii au asigurat și măsuri de prevenire a incendiilor, pe timpul intervenției, având în vedere că se înregistrau scurgeri de combustibil din rezervorul macaralei”.

Foto: Facebook

Comentarii Facebook