Miercuri 17 Aprilie

„Mulțumesc pentru felul în care v-ați purtat cu mine și cu mami”. Mesajul emoționant al unui copil pentru medicii de la Spitalul de Urgență Cluj


O scrisoare de mulțumire, dedicată medicilor de la Spitalul de Urgență din Cluj-Napoca, i-a emoționat pe clujeni. Pe pagina de Facebook a instituției a fost publicat mesajul lui Rareș, un băiețel de 7 ani, care a ajuns la SCJU Cluj cu un deget zdrobit. „Cel mai mic pacient de pe secție” spune că a ajuns la spital „cu o frică foarte mare”, însă medicii de acolo l-au ajutat să depășească aceste emoții.

Mii de mulțumiri din partea lui Rareș, cel mai mic pacient de pe secție. 

Sunt Rareș și am 7 ani. În urmă cu 13 zile mi-am zdrobit degetul cu un lemn și am ajuns aici cu o frică foarte mare și cu multe emoții, dar aici am dat de niște oameni extraordinari, absolut toți de aici sunteți minunați. În primul rând vreau să mulțumesc domnului doctor Filip care a făcut tot posibilul să-mi pună degetul la loc, apoi vreau să vă mulțumesc pentru felul în care v-ați purtat cu mine și cu mami. Mulțumesc tuturor și pentru cadouri, mi-au fost de mare ajutor cât am stat aici. Mulțumim tuturor.  -  23.11.2022”, se arată în scrisoarea micului pacient.

mesaj.jpeg

Reprezentanții spitalului s-au alăturat mesajului transmis de micul pacient.

Un medic se simte cu adevărat împlinit dacă pacienții sunt mulțumiți și apreciază efortul depus. Atunci când mulțumirile vin de la un copil de 7 ani, gradul de satisfacție al medicului nu poate fi descris în cuvinte. Ne alăturăm micului pacient Rareș și transmitem mii de mulțumiri medicului chirurg plastician Claudiu Filip și echipei sale minunate din Compartimentul de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă a SCJU Cluj.”, au scris reprezentanții Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca pe pagina de Facebook. 

Comentarii Facebook