Movie Nights Iulius Mall Cluj: Seară plină de aventuri în Iulis Parc Cluj cu animația Disney „LUCA”


Seria Movie Nights continuă, iar vineri, 5 august 2022, Iulis Mall Cluj vă dă întâlnire cu LUCA, simpaticul băiețel care trăiește o vară plină de aventuri pe Riviera italiană. Însă, toată distracția lui este amenințată de un secret profund de care se poate eliberadoar alături de prietenii săi. Ia-i pe cei mici și hai să descoperiți împreună care este deznodământul poveștii. Participarea este gratuită, dar nu uita să aduci cu tine și o pătură pufoasă pe care să te relaxezi în timpul proiecției.

Cluj-Napoca se transformă într-un „tărâm magic” în acest sfârșit de săptămână. Cea mai mare parte a magiei are loc în cadrul festivalului UNTOLD, dar nici Iulius Mall Cluj nu a rămas neatins, pentru că a fost „invadat” cu reduceri „monstruoase”. Poți afla pe Monster SALE ce ți-am rezervat!

Tot depre magie și aventuri este filmul programat pentru vineri, 5 august, din cadrul Movie Nights. Astfel, de la ora 21.30, poți urmări animația „LUCA”, producție Disney pentru care și-au împrumutat vocile actori ca Jacob Tremblay și Maya Rudolph. Luca este un băiețel simpatic, trăiește o vară de neuitat pe Riviera italiană, plină de gelato, paste și nenumărate plimbări pe scuter. Luca împărtășește aceste aventuri cu noul săucel mai bun prieten, dar toată distracția este amenințată de un secret bine păstrat: ele ste un monstru marin dintr-o altă lume, chiar de sub suprafața oceanului. Vino cu cei dragi în Iulius Parc să iei parte la aventurile micului Luca!

Iulius Parc_Movie Nights 02.jpg

Participarea la Movie Nights este gratuită. Powered by Cognizant Softvision, înparteneriat cu ATP Motors, Wonderland Cluj Resort și Radio Impuls.


Comentarii Facebook