Motocicletă implicată într-un accident în Florești. Martor criticat pentru că a intervenit - FOTO


Un motociclist a pierdut controlul și a produs un auto accident în Florești. O pasageră de pe motocicletă a suferit răni în urma accidentului de sâmbătă, după-amiaza.

Persoana rănită era o tânără și acuza dureri lombare. A fost prinsă, nu știu cum, între roata din spate a motocicletei și aripa motocicletei. Erau picături de sânge lângă ea. Am reușit să scot motocicleta în afara părții carosabile (împreună cu motociclistul)”, a relatat un martor, pe Info Trafic jud. Cluj.

Să nu mai faci asta NICIODATA! Victima, mai ales in cazul unui accident de motocicleta NU SE MOBILIZEAZA. Nu faci asta pentru ca poate agrava leziunile preexistente sau chiar sa produci leziuni noi. Pentru asta exista serviciul de Descarcerare. Chiar daca crezi ca ajuti la decongestionarea traficului poți distruge un om prin manevrele astea. Mai bine mai așteptăm, vine poliția, vine Descarcerarea, dar așa ne asigurăm ca persoanele vătămate au cele mai mari șanse sa supravietuiasca/sa ramana cu sechele minime sau chiar deloc. Va rog în cazul unor accidente nu mai mobilizați victimele până la venirea echipajelor de Prim Ajutor sau faceti-o doar dacă știți cum!”, a precizat un alt utilizator.

Poliția Cluj anunță că a fost o autoaccidentare. ”Conducătorul motocicletei ar fi pierdut controlul direcției de deplasare. Pasagera pe motocicletă a fost transportata la unitatea medicală”, a precizat Poliția Cluj. 

Comentarii Facebook