Moșii pe bicicletă au cutreierat Clujul și au dus cadouri copiilor cu deficienţe de auz şi vedere

 

Circa 150 de bicicliști costumați în Moș Crăciun au participat, duminică, la un marș prin Cluj-Napoca, oprindu-se la copiiide la două licee pentru a le lăsa cadouri.

 

Moșii au pornit la drum din Piața Unirii și s-au oprit la liceele speciale pentru deficienţi de auz şi vedere.

 

Ciclo-moșii au fost împărțit 490 de pachete cu cadouri pentru copii, cu rechizite, dulciuri și jucării.

 

În cei patru ani am organizat peste 45 de concursuri printre care doua Campionate Nationale de ciclism, 8 decembrie va ramane in istoria clubului sportiv "Clujul Pedaleaza" ca si cel mai frumos eveniment organizat de pana acum!

 

Pe buna dreptate afirmam acest lucru, dupa cele spuse de copiii de la Liceul cu Deficienta de Vedere Cluj ”Mos Nicolae (Craciun) chiar exista”, a explicat Kertesz Jozsef Levente, organizatorul evenimentului.

 

Am colindat peste 500 de copii, din urmatoarele licee: Liceul pentru copii cu Deficienta de Auz, Liceul pentru copii cu Deficienta de Vedere, Scoala Gimnaziala pentru copii cu deficienta de auz Kozmutza Flora”, a mai spus Kertesz Jozsef Levente, organizatorul evenimentului.

 

În 21 decembrie, de la ora 17.30, în incinta Cazionou-lui din parcul central Cluj-Napoca, impreuna cu Clubul Rotary Act, va fi organizat și un cocktail cu strangere de fonduri pentru cumparare unei imprimante Brille, aceasta imprimanta va fi donata Liceul pentru copii cu Deficienta de Vedere Cluj.

Comentarii Facebook