Mort de beat, fără permis, la plimbare cu tractorul. Un clujean a fost prins pe picior greșit de polițiști



Un clujean a fost prins. miercuri, de către polițiști în timp ce conducea un tractor neînmatriculat pe un drum național.

La data de 7 mai a.c., ora 14:25, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Secţia 8 Poliţie Rurală Rurala, au depistat un bărbat de 36 de ani, din comuna Negreni, în timp ce conducea pe DN1 E60, pe raza comunei Negreni, un tractor neînmatriculat”, anunță IPJ Cluj.

După primele verificări, oamenii legii au constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Clujeanul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80g/l alcool pur în sânge”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook