Momente de panică la Turda! Bărbat salvat de un echipaj SMURD după ce focul i-a cuprins hainele


Un bărbat din Turda a ajuns la spital cu arsuri grave după ce focul i-a cuprins hainele ce le aruncase pe el. Din primele informații, pompierii ar fi găsit la locul incidentului mai multe haine ce ardeau în apropierea unui reșou improvizat și un bărbat, care prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare, a corpului și a feței. 

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care s-au manifestat într-o încăpere a unei case de locuit, situată pe strada Traian din municipiul Turda. La fața locului s-au deplasat două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit mai multe haine ce ardeau în apropierea unui reșou improvizat și un bărbat, în vârstă de aproximativ 80 de ani, care prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare, a corpului și a feței. Acesta era în stare de conștiență și era cooperant. Echipajele SMURD și SAJ i-au acordat asistență medicală de urgență, iar pompierii au lichidat focul ce cuprinsese hainele ce le aruncase de pe el.”, anunță ISU Cluj. 

Din cercetările preliminare, se pare că pe fondul mobilității îngreunate a bărbatului, i s-au aprins hainele de pe el în momentul care s-a apropiat de reșoul improvizat și a reușit cu greu să le dea jos de pe el. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Comentarii Facebook