Modernizarea celor 717 kilometri de drumuri judetene ar putea arunca circulatia in haos. Totul trebuie terminat in doi ani


Modernizarea celor 717 kilometri de drumuri judetene in doi ani ar putea arunca circulatia rutiera in haos. Termenul este strict si trebuie respectat de catre firmele de constructie, pentru ca altfel risca penalitati aspre.

Conducerea Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat a judetului Cluj (RAADPPC) sustine ca lucrarile vor fi demarate in acelasi timp pe toate drumurile si ca traficul se va derula pe o singura banda, pentru a nu fi blocat.

"Nu vom opri circulatia, decat acolo unde este strict necesar si vom asigura o ruta ocolitoare. In rest se va circula in conditii destul de bune si aceste lucrari le vom face astfel incat sa nu aiba de suferit conducatorii auto. Dar cand exista santier exista si probleme si cerem conducatorilor auto sa fie ingaduitori cu noi, doi ani", a declarat Mircea Avram, directorul RAADPP Cluj.

Conducerea Regiei a afirmat ca firmele care nu vor termina lucrarile in 2 ani vor fi penalizate.

Asocierea SC POYRY ROMANIA SRL si SC ECOTERRA SRL a castigat licitatia pentru realizarea expertizei necesare reabilitarii celor 717 km de drumuri judetene. Contractul are o valoare de 220.000 de euro.

Potrivit reprezentantilor Consiliului Judetean Cluj, castigatorii licitatiei trebuie sa realizeze expertiza tehnica, documentatia de avizare si devize generale pentru programul de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene din judetul Cluj in perioada 2010 - 2012.

Cei 717 kilometri de drumuri judetene sunt impartiti in 7 loturi, care vor fi scoase separat la licitatie. Valoarea totala a lucrarilor se ridica la 73.000.000 de milioane de lei.

Comentarii Facebook