Miting de sustinere a lui Alexandru Gheorghe, in fata unitatii militare de la Campia Turzii FOTO


Un miting de sustinere a locotenentului Alexandru Gheorghe a fost organizat miercuri dupa-amiaza, la poarta unitatii militare din Campia Turzii, de un grup de persoane "inarmate" cu pancarte.

Oamenii au cerut o intrevedere cu seful unitatii militare, dar li s-a spus ca vor fi primiti numai martea viitoare, scrie turdanews.net.

Locotenentul Alexandru Gheroghe a ajuns in mijlocul sustinatorilor dupa terminarea programului. "Le multumesc tuturor oamenilor care m-au sustinut. Sunt absolut coplesit de sprijinul lor. Maine (n.red. joi, 26 ianuarie) voi avea un raspuns de la superiori. Sunt constient ca actiuea mea nu a fost tocmai legala. Sunt pregatit pentru absolut orice decizie s-ar lua in ceea ce priveste viitorul meu. De asemenea, sunt pregatit sa-mi asum responsabilitatea pentru fapta mea", a afirmat locotenentul.

 

Locotenentul Alexandru Gheorghe: Nu imi dau demisia sub nicio forma

 

El a trimis miercuri si o solicitare sefului Statului Major General si asteapta un raspuns astazi pana la ora 16.00. Alexandru Gheorghe a afirmat ca, in functie de modul in care ii va fi primita cererea, conflictul s-ar putea termina.

 

Locotenentul Alexandru Gheorghe a protestat la Campia Turzii! "Am stat 40 de minute in pozitie martiala"

Comentarii Facebook