Miercuri 24 Aprilie

Misiune de salvare la Cluj! Polițiștii au căutat mai bine de 6 ore după o fetiță de 5 ani, dispărută de acasă VIDEO



Polițiștii clujeni au fost sesizați, miercuri seară, privind un caz de dispariție a unei fetițe de 5 ani, din localitatea Petea, comuna Pălatca. oamenii legii s-au mobilizat imediat și pe parcursul nopții s-au derulat acțiuni de căutare, fiind solicitat și sprijinul pompierilor și al jandarmilor.

Ieri, în jurul orei 23:45, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 5 ani, a dispărut de la domiciliu, din localitatea Petea, comuna Pălatca.

La fața locului, polițiștii au constatat că dispariția minorei a fost sesizată după circa 4 ore de la plecarea acesteia, timp în care familia a căutat-o prin împrejurimi”, informează IPJ Cluj.

Imediat după sesizare, polițiștii, sub directa coordonarea a conducerii inspectoratului, s-au mobilizat și, împreună cu pompieri, jandarmi și voluntari, au format echipe de căutare. Astfel, în această dimineață, în jurul orei 6:00, după aproximativ șase ore de căutari prin zone deluroase, greu accesibile, minora a fost găsită în stare bună, cu o ușoară hipotermie, la liziera unei păduri.

Aceasta a fost preluată de către echipajul medical pentru investigații suplimentare.

Comentarii Facebook