Mircea Baniciu îl vrea pe Emil Boc primar în București. Ce a spus Dan Bittman - VIDEO

 

Mircea Baniciu a plecat impresionat de sala BT Arena Cluj și a spus că primarul Emil Boc ar trebui să fie primar în București. 

 

Ardealul iarăși a sărit în față și mă refer prin Cluj și prin primarul orașului, care a făcut nebănuite lucruri frumoase. Îl cunosc personal și îl felicit pentru ... cel puțin pentru sala asta. Ne-am dori și în București un primar ca ăsta, care să facă ce a făcut omul ăsta pentru Cluj. În București, se pare că se fac lucruri pentry partid și pentru Guvern, nu pentru noi. Dar lucrurile merg înainte și sperăm că după ce se termină cu tevatura voturilor va fi mai bine. Eu stau acum în București și aș prefera să fie și la noi, în București, ceea ce se vede aici la Cluj. Oricum, felicitări Clujului”, a spus Mircea Baniciu, veteranul folk -ului românesc.

 

Sala... aveți un mare noroc. Nu știu de ce Clujul are și... Nu e noroc, e știință și îmi pare bine că aveți și un stadion superb (Mircea Baniciu adaugă: ”Cea mai mare și elegantă sală din România. Bucureștiul nu are așa ceva). E superbp sala și se vede, pentru că lumea vine cu plăcere aici. Cineva a gândit și bine a făcut. În puținele momente când se gânnește în România se fac și lucruri bune”, a spus și Dan Bittman. 

 

Cei doi au cântat miercuri seara la BT Arena Cluj, la concertul ”100 pentru România”, dedicat Centenarului Marii Uniri.

Comentarii Facebook