Vineri 3 Iulie

Minoră de 15 ani, accidentată pe trecerea de pietoni, la Jucu. Șoferul s-a ales cu dosar penalUn conducător auto s-a ales cu dosar penal după ce a accidentat grav o adolescentă de 15 ani, din localitatea clujeană Jucu. Acesta este acuzat de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii clujeni susțin că Adela Drăgan a fost lovită pe o trecere pentru pietoni din localitatea Jucu, care era semnalizată corespunzător atât vizual cât și cu luminos. Oamenii legii au infirmat și ipoteza că tânăra a fost lovită pe marginea drumului, în timp ce făcea autostopul pentru a merge la Cluj Napoca, unde urma să se alăture unui grup de prieteni cu care ar fi urmat să plece la colindat, scrie ziardeapahida.ro.

Accidentul a avut loc în data de 24 decembrie 2015, în jurul orei 18.25, pe DN 1C, în localitatea Jucu. O persoană de 57 de ani din Baia Mare, care conducea un autoturism spre Cluj Napoca, a surprins și accidentat grav un pieton, în vârstă de 15 ani, care s-a angajat în trecerea străzii prin loc marcat cu indicatorul trecere pentru pietoni. Pietonul traversa spre partea de mers spre Cluj Napoca”, a declarat un oficial al Poliției Cluj.

Polițiștii au ajuns de urgență la fața locului și au găsit pietonul accidentat. Acesta a fost transportat de urgență la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul de Copii după care la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca unde a fost operat de urgență.

Medicii au stabilit că tânăra a suferit multiple fracturi, având fractură de bazin, fractură de coaste, fractură de picior și o leziune serioasă în zona capului.

Conducătorul auto din Baia Mare a fost testat cu aparatul etilotest și s-a stabilit că nu a consumat alcool. Acesta a declarat în fața polițiștilor că nu a observat-o pe minoră în timp ce traversa strada pe la trecerea pentru pietoni, în zona fiind și o ceață densă.

Comentarii Facebook