Milionarul din fotbal, Adrian Porumboiu, implicat într-un SCANDAL la Cluj: ”Aici nu suntem la Vaslui”- FOTO

 

Un clujean nu a suportat modul în care au blocat strada Cardinal Iuliu Hossu doi foști mari arbitri români, Adrian Porumboiu și Patrițiu Abrudan, și le-a bătut obrazul. 

 

Clujeanul i-a fotografiat și i-a transmis lui Porumboiu, milionarul din fotbal, că aici nu este la Vaslui să parcheze așa. 

 

Duminica 26 07, strada Cardinal Iuliu Hossu (Pavlov), agitatie mare, coloane intregi de nuntasi veneau sau plecau din Parcul Central, cand dintr-o data surpriza... tot traficul se paralizeaza, claxoane, nervi, degete aratate, nelipsitele injurii. Ce se intamplase? Dincolo de intersectia cu strada Mihai Eminescu, parcate de singura banda de circulatie care exista spre Opera Mghiara un sir de masini de lux cu nelipsitele avarii... Cine oare? Coborati din masini, isi admirau ”opera de arta” fostii mari arbitri Adrian Porumboiu si Patritiu Abrudan.

 

Recunoscandu-i, am strigat din masina ca aici nu suntem la Vaslui si sa le fie rusine pentru ce au facut. Porumboiu a fost in prima faza putin mai civilizat, începand sa dea drumu' la amenintari abia cand mi-a vazut telefonul indreptat spre el. Abrudan a luat foc din prima, ca si cum strada era proprietatea lui si noi ceilalti il deranjasem pe el.

 

”Ce vrei ma? Poate vin la tine si iti si dau doua. Hai pleaca de aici”.

 

Il stiam un om de bun simt, dar repertoriul lui a fost unul aparte.

 

De mentionat ca la 200-300 de metri mai sus erau vreo 3 politisti locali care nu lasau sa parheze pe cei ce veneau cu copiii in parc. Evident ca nici unul nu a fost deranjat de blocajul ”greilor”, ne-a relatat clujeanul care a surprins scena.

 

Comentarii Facebook