Milionarul de la Coratim a omorât un om = 1,6 ani cu suspendare / Clujean băut la volan = 2,9 ani cu executare


Un clujean căutat pentru că a condus băut la volan și fără permis de conducere a fost condamnat la 2,9 ani de închisoare. 

La data de 28 ianuarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au depistat, pe raza localității Apahida, un bărbat în vârstă de 36 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca.

Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 2 ani și 9 luni, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cel în cauză a fost predat reprezentanților Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepsei.

Desigur că nu se cunoaște dacă cel condamnal la închisoare are antecedente, dar oricum pedeapsa primită de milionarul Daniel Dumitraș este considerată de mulți extrem de redusă.

Milionarul Dumitraș s-a urcat cu Jaguarul peste un bărbat: Nici nu am simțit

Milionarul de la Coratim a lovit în 2019 un bărbat cu mașina pe trecerea de pietoni și l-a omorât, lăsând orfan de tată în copil. Pedeapsa în cazul lui a fost de 1,6 ani cu suspendare. 

Omul de afaceri clujean Daniel Dumitraş, care a omorât un bărbat pe trecerea de pietoni, după ce a virat pe linia continuă și a trecut peste victimă. 

Dumitraș a spus în instanță că, la accidentul din 25 iunie 2019, a resimțit ”o uşoară vibrare a maşinii” când a trecut cu mașina de lux peste victimă.

Pedeapsa a fost la fel de ușoară. Daniel Dumitraș a primit 1,6 ani cu suspendare și trebuie să achite 330.000 de euro familiei victimei. Milionarul de la Coratim nu va mai avea voie să se urce a volan timp de 2 ani. Hotărârea Judecătoriei Cluj-Napoca a fost atacată cu apel. 

Milionarul clujean de la Coratim a fost condamnat cu suspendare, dupa ce a omorât cu Jaguarul un tânăr pe trecerea de pietoni: ”Am simțit o uşoară vibrare

Comentarii Facebook