Mergi la consult în Cluj și plătești și halatul și masca doctorului: 600 de lei - FOTO


O clujeancă a mers la o clinică privată din Cluj-Napoca și s-a trezit că are de plătit 6 halate și trei măști de protecție KN95.

Știați că dacă mergeți la un spital privat pentru un consult puteți ajunge ca, pe lângă consultație, să plătiți masca și halatul doctorului? Și al celor două asistente? Halate chiar două bucăți de persoană! Prietena mea, care a mers cu copilul la Centrul Medical Unirea din Cluj, a aflat asta abia de pe bon. Eu sunt uimită și scârbită de modul în care i-a fost umflată nota de plată cu o sută de lei…”, a relatat o apropiată a mămicii în cauză.

Pe bon se vede că apar ca și cost 6 halate în valoare de 49,98 lei, dar și trei măști în valoare de 17,54 lei. Persoana care a achitat a fost cu copilul, deci ar fi trebuit să achite 2 halate și două măști, nu șase halate și trei măști.

Mămica nu a văzut în acel moment ce scrie pe bon, numai ulterior când își făcea ordine în portmoneu. Aceasta pleacă din țară și nu are timp să depună reclamație la OPC Cluj. ”Pleacă din țara chiar acum și nu are timp de reclamații. Singura greșeala sa fie ca i-au luat bani pentru 6 halate la trei persoane, altfel... nu știu ce greșeala sa fie. Aia aveau codul in casa de marcat”, a mai precizat apropiata mămicii.

Situația creată de pandemia COVID 19 a creat situații anormale. Spitalele nu preiau cazuri care nu sunt grave, iar pacienții ajung să apeleze la clinic private, unde costurile sunt pe măsură. 

Comentarii Facebook