Medalii pentru elevii de la Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj


O medalie de aur, una de argint si 3 medalii de bronz este bilantul elevilor scolii de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj la "Cupa institutiilor de invatamant din Ministerul Administratiei si Internelor".

Competitia s-a desfasurat in perioada 28 mai - 1 iunie 2012, la Campina.

Lotul de 31 de elevi de anul I si II a obtinut urmatoarele locuri pe podium: locuri III - stefana Dobrau, tenis de masa; Ildiko Abraham, saritura in lungime; Ionut Zoicas, judo, categoria 66 kg; locuri II - Ovidiu Sorin Pop (foto, dreapta), tenis de masa; locuri I - Ildiko Abraham, alergare de viteza 60 m.  Acestor medalii li s-a adaugat si o diploma pentru locul III pe echipe, la tenis de masa.

Pe durata activitatii, lotul scolii a fost coordonat de catre profesorii inspector principal Radu Demian si inspector principal Ovidiu Barlutiu. Lotul de judo a fost pregatit in scoala de catre inspector principal Ioana Aluas.

In competitie s-au inscris 7 institutii de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor, pline de entuziasm si fair play, rezultatele finale meritorii confirmand interesul tinerilor viitori politisti si jandarmi pentru o buna pregatire fizica.

Comentarii Facebook