Mașină furată de la spălătoria Iulius Mall Cluj. Ce număr are autoturismul FURAT - EXCLUSIV

 

UPDATE - Autoturismul furat are numărul de înmatriculare CJ - 84 - CEN. ”Rugăm pe cei care văr un autoturism cu numărul de înmatriculare CJ - 84 - CEN să sune la 112. 

 

Autoturismul a fost furat de la spălătoria unui centru comercial din Cluj-Napoca. Un bărbat a reclamat că i-a fost furată mașina în jurul orei 18.00.

 

Cercetările efectuate au stabilit că o femeie de circa 30 de ani s-a prezentat la spălătorie, a achitat contravaloarea serviciilor și apoi a plecat cu mașina”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci. 

 

Autoturismul a fost dat în urmărire generală.

------------------------------ 

 

Un autoturism marca Audi A4 a fost furat de la spălătoria situată în parcarea subterană de la Iulius Mall Cluj.

 

Proprietarul mașinii s-a prezentat la spălătoria din parcarea subterană, sâmbătă, 12 aprilie, în jurul orei 18.00. ”Și-a lăsat mașina cu chei cu tot pentru a fi curățată și s-a dus să se plimbe în mall, unde îl aștepta soția. Când a revenit pentru a-și ridica autoturismul, cei de la spălătorie i-au spus că a fost ridicat de soția lui”, ne-a relatat un apropiat al proprietarului mașinii.

 

Bărbatul a luat foc când a auzit că cei de la spălătorie au dat cheile mașinii unei necunoscute. ”Angajații au explicat că femeie a venit în jurul orei 19.00. Le-a spus că soțul ei a lăsat mașina și că ea a venit să o ridice. Angajații de la spălătorie s-au opus în primă fază, dar în cele din urmă i-au dat cheile, iar femeia a dispărut cu tot cu mașină”, a mai spus martorul. 

 

Proprietarul autoturismului a sunat la 112, iar Poliția a declanșat o anchetă. 

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vârci, a confirmat pentru Știri de Cluj că ”un autoturism a fost furat din parcarea unui mall clujean. Cercetările sunt la început”.

 

Poliția și propietarul mașinii Audi A4 a vizionează la această oră imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a o identifica pe cea care a furat mașina.

 

Comentarii Facebook