Marele câștigător al emisiunii „Românii au talent” studiază la o școală de coregrafie din Cluj. Cine este Darius Mabda


După luni de zile de preselecții și semifinale, show-ul de talente şi-a desemnat „vedeta sezonului". Un băiat din Oradea a reușit să uimească pe toată lumea în ultimul act al competiției, şi a plecat acasă cu premiul cel mare. Darius Mabda, marele câștigător al sezonului 12 „Românii au talent” studiază la o școală de coregrafie din Cluj. 

Câștigătorul de la „Românii au Talent 2022” a muncit un an și și-a făcut singur coregrafia pe care a prezentat-o pe scena de la PRO TV. Băiețelul are 13 ani, în preselecții, Darius a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete, iar voturile publicului l-au trimis în marea finală. Tot el a câștigat și premiul de originalitate din sezonul 12, în valoare de 10.000 de euro. Darius a ales să danseze pe melodia “In Your Room”, a trupei Depeche Mode.

Mama lui Darius le-a mulțumit, tuturor, pentru susținere. „Cuvintele sunt prea puține pentru a ne exprima recunoștința și mulțumirea pentru susținerea și voturile pe care ni le-ați acordat! Vă pupăm și îmbrățișăm cu drag pe toți!”, a scris femeia, emoționată, pe Facebook.

Mă numesc Darius Mabda, am 13 ani și sunt din Oradea. Mă ocup cu dansul. Tatăl meu este la pensie, a fost polițist, iar mami este secretară la o firmă de construcții. Mă uitam la televizor și vedeam alți copii care dansează și mi-a plăcut foarte mult și i-am înnebunit pe părinții mei până m-au dus la dans, acum cinci ani. Am fost dintotdeauna atras de dans, atunci când auzeam muzică simțeam o plăcere și îmi venea să dansez tot timpul.

Acum stau singur la Cluj la internatul școlii de coregrafie. Mama mă sună în fiecare zi, mă întreabă mereu dacă am mâncat, dacă m-am odihnit, dacă mi-am făcut temele, este foarte îngrijorată pentru mine. Cel mai mare vis al meu este, dacă o să devin balerin, să ajung la Teatrul Balșoi, iar dacă mă duc pe dans contemporan vreau să ajung în Canada. Mă antrenez în fiecare zi între două și patru ore. Muncesc pentru că îmi place ceea ce fac”, povestea Darius în preselecții, citat de libertateapentrufemei.ro

Comentarii Facebook