Marea dezvăluire de la Dej cu ”grătarul” de COVID, la care a participat șeful Poliției, este un fake news


Șeful Poliției Dej, comisarul Alin Câmpean, a fost acuzat, zilele trecute, că a încălcat prevederile din ordonanțele militare și a fost la o petrecere cu interlopi, unde s-au ascultat manele și s-au făcut grătare.

La nivelul Inspectoratului de Poliție a Județului Cluj a fost declanșată o anchetă disciplinară care să elucideze ce s-a întâmplat. ”În urma imaginilor şi a informaţiilor apărute în spaţiul public, conform cărora un poliţist cu funcţie de conducere ar fi participat la un eveniment împreună cu mai multe persoane, aspect care contravine prevederilor legale în vigoare pe perioada stării de urgenţă, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, pentru clarificarea tuturor aspectelor şi luarea măsurilor legale care se impun”, a precizat la momentul respectiv IPJ Cluj, conform Evz.ro.

Problema este că la Dej ”au existat două aspecte. Unul se referă la petrecerea la care a participat șeful Poliției Dej, comisarul Alin Câmpean, și al doilea, o altă petrecere, tot privată, unde au participat alți doi polițiști, unul de la Circulație și altul de la Ordine Publică, tot din Dej. Despre această petrecere se spune că a fost organizată de interlop. Fiecare este cu povestea ei. Cea cu șeful Poliției Dej este un fake news”, a declarat un polițist clujean, implicat în această cercetare disciplinară.

Ancheta a stabilit că petrecerea la care a participat șeful Poliției Dej nu a existat, aceasta având loc în 8 septembrie 2019, și nu în aprilie 2020, așa cum s-a speculat. Fotografia a apărut acum pe Facebook, ca urmare a faptului că un alt participant la respectiva petrecere a pus un ”remember”, acest lucru fiind interpretat în mod eronat.

Comisarul Alin Câmpean a declarat că s-a făcut o anchetă și nu a putut să se apere pentru că regulile MAI interzic acest lucru pe durata cercetărilor disciplinare.

Comentarii Facebook