Mamele care au reclamat pe Facebook pedofilul din autobuz refuză să discute cu Poliția


Cele două mame din Cluj care au anunțat pe Facebook că fiii lor au fost acostați în autobuz de bărbați care le-au oferit bani au refuzat să discute cu Poliția Cluj, după dezvăluirile făcute pe Facebook.

Pe baza informațiilor apărute în spațiul public și al fondului de îngrijorare în rândul părinților, Poliția Cluj-Napoca a deschis un dosar penal și face verificări. Cele două mame au fost duse la sediul Poliției pentru a depune mărturie, chiar dacă inițial nu au vrut să facă acest lucru. În plus, Poliția Cluj va verifica înregistrările video din autobuze, pentru a vedea ce s-a întâmplat.

În primul caz, un bărbat i-ar fi oferit 50 de lei unui băiat de 12 ani pentru a merge cu el. Copilul a refuzat, iar acum poliția îl va identifica pe individ.

În al doilea, o mamă a spus că și fiul ei a pățit la fel, dar nu a spus despre ce sumă este vorba. Din cercetările de până acum ar rezulta că băiatul din al doilea caz a primit 3 lei și o bomboană, de la un om în vârstă. Copilul ar fi fost întrebat despre un anumit autobuz, iar răsplata nu a avut nicio conotație. Lucrurile urmează să fie stabilite în amănunt.

Comentarii Facebook