Sambata 26 Noiembrie

Mamă și fiu găsiți spânzurați la Huedin

 

Două persoane, mamă și fiu, au fost găsite spânzurate în Huedin, duminică după-amiaza, în două locuințe separate, dar situate la circa 50 de metri distanță.

 

Femeia avea 70 de ani, iar bărbatul 43 de ani, iar macabra descoperire a fost făcută de nora femeii. Zoltan Kovacs și Erzsebet Kovacs locuiau în Huedin, dar erau vecini de case.

 

Cele două persoane au murit prin spânzurare. Nu sunt suspiciuni în privința decesului, dar se fac cercetări suplimentare. Poliția din Huedin efectuează cercetările”, a declarat Anca Purdea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Primarul orașului Huedin, Mircea Moroșan, a declarat pentru Știri de Cluj că a fost informat de poliție despre cele întâmplate. 

 

Am aflat că macabra descoperire a fost făcută de soția bărbatului. Aceasta s-a dus în jurul orei 16.00 să își ajute soacra să dea de mâncare la animale, dar a găsit-o spânzurată în șură. Speriată, ea a fugit să își anunțe bărbatul de cele întâmplate. Nu l-a găsit acasă, ci la o mătușă, spânzurat în șură. Se pare că acesta s-a dus să își ajute mătușa cu animalele”, a declarat primarul Mircea Moroșan.

 

Edilul din Huedin a mai precizat că familia Kovacs a fost la biserică dimineață și apoi au luat cu toții masa, nefiind probleme.

Comentarii Facebook