Mama din Cluj care și-a aruncat bebelușul pe geam a aflat decizia procurorilor

 

Femeia din Cluj care şi-a aruncat pe geam bebeluşul a fost plasată sub grija psihiatrilor. 

 

Abu - Zarifeh Monica Adriana și-a aruncat, în luna octombrie, bebeluşul în vârstă de două luni, de la etajul al doilea al unui imobil din Mărăști.

 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a confirmat că femeia nu va fi trasă la răspundere pentru că suferea de tulburări mentale şi de comportament severe, tulburare depresivă recurentă şi tulburare mixtă de personalitate.

 

În cauză s-a efectuat o expertiză medico-legală psihiatrică, din care rezultă că numita Abu - Zarifeh Monica Adriana prezintă diagnosticul tulburări mentale şi de comportament severe, asociate cu puerperium, tulburare depresivă recurentă, episod actual sever cu simptome psihotice, tulburare mixtă de personalitate cu elemente impulsive şi anancaste (n.r. - slăbirea simţului realului). Prin raportul de expertiză medico-legală, Comisia de expertiză a apreciat că, în cadrul bolii sale psihice, sus-numita nu a avut capacitatea psihică de a aprecia critic conţinutul şi consecinţele faptei sale - discernământ absent raportat la fapta imputată. S-a recomandat aplicarea măsurilor de siguranţă prevăzute de art. 110 Cod penal, internare obligatorie”, precizează procurorii, conform Mediafax.

 

Procurorii au clasat cazul și au cerut instanței să o interneze pe Abu - Zarifeh Monica Adriana.

 

Un copil de 2 luni a fost ARUNCAT pe geam de mamă la Cluj-Napoca. DETALII CUTREMURĂTOARE

Comentarii Facebook