Mai multe persoane au fost rănite, în urma unui accident din Apahida - VIDEO


Două mașini și un TIR au fost implicate într-un accident rutier la ieșire din comuna Apahida. La sosirea echipajelor, oamenii erau ieșiți din mașini și 2 dintre aceștia au fost transportați la spital.

Trei autospeciale și două echipaje SMURD au fost alertate ca urmare a unui accident produs în apropiere de ieșirea din localitatea Apahida, înspre Dej.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 12.40, iar la fața locului au găsit două autoturisme și un autocamion avariate.  Deși în apelul telefonic a fost precizat că sunt persoane încarcerate, la fața locului salvatorii au constatat că toți ocupanții erau ieșiți din autovehicule.

Un bărbat și o femeie au primit asistență medicală de urgență, la fața locului, și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia erau în stare de conștiență și prezentau suspiciuni de multiple traumatisme. Au mai fost consultate alte două persoane la fața locului fără a fi transportate la spital”, a precizat reprezentantul ISU Cluj.

În momentul de față, traficul este îngregunat.

8e8f787c-3d61-4915-93ae-90d32520ded6.jpg

Comentarii Facebook