Lupte de animale la Cluj! A filmat cum se omoară animalele și spunea: A mai omorât - VIDEO / Ajutor pentru identificarea personajului


Un clujean care crește câini de luptă și chiar a postat pe Facebook o bătaie între câini din rasa Amstaff a fost identificat de iubitorii de animale. Aceștia au cerut ajutorul Știri de Cluj pentru a mediatiza mai departe cazul și a sesiza Poliția. Atenția sunt imagini care vă pot afecta emoțional.

Imaginile au fost postate pe contul Ionuț Orza, care apoi a șters totul și și-a schimbat numele, pentru a-și șerge urma. 

Este vorba de o postare a unei domnişoare, care a sesizat un caz de maltratare a animalelor, respectiv lupte de câini, pe profilul unui individ din Cluj, stăpânul câinelui îşi îndeamnă animalul să rănească celălalt câine, se şi spune, că animalul a mai omorât în luptă. 

Poate ar fi bine sa fie mediatizat cazul, individul, să mai prindă curaj oamenii obişnuiţi şi să raporteze asemenea activităţi ilegale”, ne-a semnalat un cititor.

Pe contul celui care a postat imaginile erau discuții cu alți proprietari de câini de luptă. Aceștia anunțau că pregătesc alte evenimente sângeroase și care pot fi identificați și audiați. 

Știri de Cluj solicită pe această cale Poliției Cluj să intervină.

------------------------

În prezent, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor desfășoară activități investigative în vederea identificării persoanelor care apar în imagini și stabilirii tuturor aspectelor care țin de cauză, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

173263171_4012914828769775_2188216764089000529_n.jpg

Comentarii Facebook