Lucia Luminița Brustur Chirilă a câștigat concursul de director al Casei de Sănătate Cluj


Casa de Asigurări de Sănătate Cluj va fi condusă de Lucia Luminița Brustur Chirilă, care a îștigat concursul organizat de CNAS. 

Proba scrisă a avut loc în 6 mai, iar interviul în 12 mai.

A fost un concurs transparent și corect, în care candidații au avut posibilitatea să demonstreze că dețin cunoștințele necesare pentru aplicarea unui management performant la nivelul caselor de asigurări de sănătate din subordinea CNAS. În timp ce, la proba scrisă, candidații au trebuit să convingă că stăpânesc noțiunile de bază din legislație în concordanță cu specificul activității unei case de asigurări și principiile care stau la baza sistemului de asigurări sociale de sănătate, la proba de interviu candidații au avut ocazia să demonstreze că au viziune și calități manageriale", declară Adrian Gheorghe, președintele CNAS.

Au mai fost ocupate posturile de director la CAS Maramureș (Carmen Eleonora Prodan), CAS Iași (Gheorghe Radu Țibichi), CAS Tulcea (Eugenia Vasile) și CAS Bistrița Năsăud (Vilhelm Szekely). 

La concurs s-au înscris 54 de candidați pentru toate Casale de Asigurări din România, dar numai 33 au mai mers la proba scrisă. Dintre aceștia, numai cinci au obținut notele care să îi califice mai departe, adică 70 de puncte.  Lucia Luminița Brustur Chirilă a primit la scris 79,75 puncte, iar la interviu 98 de puncte. 

Următoarele posturi vor fi scoase la concurs în luna iunie.

Comentarii Facebook