Lovitură pentru traficanți din Cluj! Polițiștii au găsit kilograme de ,,marfă” - FOTO și VIDEO


Patru traficanți au fost reținuți, după ce au fost prinși în flagrant în în timp ce ar fi efectuat trafic cu substanțe psihoactive, în Cluj-Napoca.

,,Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Oradea, au documentat activitatea infracțională, în două cauze penale, a 4 persoane cercetate pentru efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.”, informează Inspectoratul General al Poliției Române

Astfel, acestea au fost prinse succesiv în flagrant delict, în municipiul Cluj-Napoca, în timp ce ar fi efectuat operațiuni cu substanțe psihoactive.

În prima cauză penală, din actele de urmărire penală a reieșit că, în seara de 25 martie 2024, 3 persoane ar fi procurat, deținut, manipulat și comercializat 600 de grame de substanță psihoactivă (2-CMC), pentru 21.000 de lei.

De asemenea, asupra uneia dintre persoane au fost descoperite alte 600 de grame de substanță psihoactivă (2-CMC), destinată comercializării.

Cu privire la o altă persoană, cercetată în cea de-a doua cauză penală, s-a reținut că, la data de 26 martie 2024, a fost prinsă în flagrant delict, imediat după ce ar fi vândut 1,5 kilograme de substanță cristalină cu efect psihoactiv (2-CMC), cu 21.000 de lei.

La datele de 26 și 27 martie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus, în două cauze penale, reținerea a patru persoane, pentru 24 de ore.

La data de 27 martie judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

,,Suportul de specialitate a fost asigurat către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj Napoca.”, a transmis Inspectoratului General al Poliției Române.

1711629049big_1.jpeg

1711629063big_3.jpeg

Comentarii Facebook