Linia 8 de la RATUC, pericol pentru clujeni? ”Am vazut oameni cu cutite, rozete, spray paralizant”


O clujeancă se plânge de condițiile de transport ale liniei 8, care, susține aceasta, reprezintă un pericol pentru călători din cauza numărului mare de persoane agresive.

Vreau sa va aduc in atentie conditiile de transport de pe Linia 8. Dupa cum cred ca stiti din cauza coloniei de romi care se afla la capatul Someseniului autobuzele de pe lina 8 sint pline la orice ora de romi care sint violenti, miros ingrozitor si nu platesc bilet.Nu cred ca este corect pentru restul oamenilor platitori de abonamente si taxe sa suporte manifestarile acestor oameni. Ma gindesc cu groaza ca incepe scoala iar copii mei nu sint in siguranta sa vina de la scoala neinsotiti. Chiar daca fiul meu are 12 ani nu am incredere sa il las sa circule singur . Chiar daca are abonament nu pot sa il trimit seara la un sport sau la alte activitati extrascolare. Fetita cea mica parcurge tot drumul cu autobuzul stringidu-ma de mina”, s-a plâns clujeanca pe domnuleprimar.ro.

Femeia susține că a văzut, personal, oameni înarmați cu rozete, cuțite și spray paralizant, călătorind cu autobuzul. Aceasta precizează că nici controlorii nu se mai urcă în autobuz, dacă nu este în centru.

Eu personal am vazut oameni cu cutite, rozete,spray paralizant, seringi cu droguri. Cind o sa scoata RATUC-ul linia de autobuz care merge la Piata Agro si o sa vina si iarna si odata cu ea o sa se inmulteasca numarul romilor cred ca nu o sa mai reusim nici macar sa urcam in autobuze. Am observant ca nici controlorii de bilete nu se urca in autobuz decit daca acesta este in centru”, a mai precizat femeia.

Comentarii Facebook