LECTIE! Protest pro Arafat cu 4.500 de oameni la Targu Mures


Aproximativ 4.500 de oameni au iesit in strada la Targu Mures pentru a-si exprima sustinerea si respectul fata de medicul Raed Arafat.

Protestatarii s-a strans , joi, 12 ianuarie, in jurul orei 18.00, in centrul municipiului Targu Mures.

Manifestantii au scandat: "Vrem sa traim, nu vrem sa murim", "Haideti cu noi", "Jos Basescu", "Arafat nu uita, noi suntem de partea ta", "Afara din tara cu javra ordinara" si "Romania, trezeste-te".

Au mai fost afisate si pancarte cu mesajele: "Solidari cu SMURD", "Respect pentru SMURD", "Fatal error 404: Democracy not found", "Noi pentru SMURD, SMURD pentru noi", "Raed Arafat suntem alaturi de tine", "Respect pentru Raed Arafat, greata fata de Basescu", "Nu ne luati dreptul la viata", "Raed Arafat un model de urmat, Basescu un model de.... Unul construieste de 20 de ani, celalalt darama de circa opt ani".

Nu au lipsit nici scandarile impotriva lui Basescu: "Jos Basescu", "Murim, luptam, SMURD-ul il aparam", "Arafat, nu uita, Muresul e de partea ta". Totodata, ei au scandat "Anticipate".

 

Protest in Piata Unirii! Clujenii au venit sa il sustina pe Raed Arafat VIDEO si FOTO

 

O actiune similara a avut loc, miercuri seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, la manifestatie participand zeci de persoane.

Raed Arafat a demisionat, marti, 10 ianuarie, din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, contestand vehement noua lege a sanatatii, care ar duce la slabirea sau chiar desfiintarea actualelor servicii de urgenta.

Comentarii Facebook