Lecţie ÎNVĂŢATĂ!: Persoanele ”ţintuite” în scaun cu rotile au avut acces liber la concertul UB 40 de pe Cluj Arena - FOTO

 

La concertul de sâmbătă seara, de pe Cluj Arena, persoanele dependente de scaunul rulant din cauza unor deficienţe motorii au avut parte de o surpriză plăcută, au primit acces gratuit din partea organizatorilor.

 

De această facilitate s-a bucurat şi o tanără care suferă de insuficienţă renală cronică şi care, din cauza bolii care i-a distrus sistemul osos, este dependentă de 6 ani de un scaun cu rotile.

 

Sunt fericită că am putut ajunge la acest concert extraordinar. Mă bucur că organizarea a fost foarte bună, nu a trebuit să aştept o oră să intru ca anul trecut la concertul Roxette. Se pare că organizatorii au învăţat ceva din bătaia de joc la care am fost supuşi anii trecuţi.

 

Accesul la rampă s-a făcut rapid şi eficient. Concertul a fost extrordinar. M-am simţit excelent alături de prietenii mei care au aceeaşi suferinţă ca mine. A meritat să vin tocmai din Oţelul Roşu, am avut o seară foarte relaxantă”, ne-a declarat D.G, care face hemodializă de 14 ani.

 

Anul trecut, la concertul Roxette, persoanele cu deficienţe motorii nu au avut acces gratuit şi au existat mari probleme de organizare care au atras  foarte multe nemulţumiri. Citește AICI detalii.

Comentarii Facebook