Lecție de Crăciun, din Apuseni, județul Cluj: ”Nu e Rușine să nu ai!!!!! Demnitatea nu o găsești pe raft în magazin! Nu e de vânzare!” - VIDEO


Un grup inimoși de clujeni au petrecut Ajunul Crăciunului, sus la munte, în Apuseni, unde le-au dat binețe moților și le-au dus cadouri și alimente.

Undeva sus de tot în munte s-a auzit colind așa cum nu s-a mai auzit de mult.  Am colindat cu brațe pline. 

Am întrebat la un moment dat într-o casă veche din lemn unde nu a ajuns nici curentul electric și nici gazul, apa curentă ori canalizarea ”Ce v-ați făcut de mâncare de Sărbători?” și am primit drept răspuns un chip rușinat cu ochii în pământ.

Nu e Rușine să nu ai!!!!! Demnitatea nu o găsești pe raft în magazin! Au căutat-o mulți s-o pună în coș alături de Panettone și n-au găsit-o! Nu e de vânzare! 

Sunt oameni cu masa arhiplină, ce-și țin tacâmurile-n mână căci nu mai este loc de nici măcar un ac pe masă! Și mai sunt ei, cei ce își poartă sărăcia absolută cu atâta resemnare. 

Astăzi am mai făcut o dată în plus front comun lipsurilor pentru că este Crăciun!!!!! Crăciun în toate casele! Am împărțit masa de Crăciun! 

Dumnezeu lucrează prin oameni simpli! 

Sărbători binecuvântate tuturor!”, a relatat activista Rocsana Contraș.




Comentarii Facebook