Lecția dată de primarul din Câmpia Turzii unui bărbat certat cu bunul simț - VIDEO


Un bărbat care a aruncat gunoaie într-un loc care fusese deja igienizat a fost pus de primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, să facă curățenie. 

În ciuda faptului că, încă din luna iunie, am desființat rampele clandestine de deșeuri, există persoane care își bat joc de lege, administrație și cetățeni.

Un caz concret este cel al persoanei din imaginile video care, ieri, în jurul orei 16:20, a depozitat gunoaie, provenind de la o asociație din Comuna VIIȘOARA, într-o rampă proaspăt desființată de pe strada Republicii.

Demonstrând o ignoranță totală și o sfidare evidentă la adresa cetățenilor, persoana identificată de Poliția Locală a aruncat gunoaiele la întâmplare”, a declarat primarul Lojigan. 

Acesta a anunțat că au fost montate camere de supraveghere la toate rampele desființate.

Bărbatul care a fost pus să adune gunoaiele a fost sancționat cu amendă de 3000 de lei.

De asemenea, a fost obligat să adune toate gunoaiele de pe domeniul public.

Pentru cei care se gândesc că e o idee bună să-și bată joc de oraș, vă spun direct: LEGEA SE RESPECTĂ! Lăsați nesimțirea și lipsa de educație la o parte, confirmați-vă regulilor și respectați-vă vecinii și concetățenii. Nu mai acceptăm scuze! Nu mai acceptăm explicații puerile!”, a mai declarat primarul.

Comentarii Facebook