Le-ați văzut? Două minore au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Una dintre ele a mai dispărut odată în acest an - FOTO


Două minore din județul Cluj au fost date dispărute marți, după ce au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Una dintre ele a mai fost dată dispărută în acest an.

GAJI ANDREEA SORINA NICOLETA, în vârstă de 14 ani, din localitatea Cămărașu, județul Cluj a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Aceasta are aproximativ 1.45 m, 42 de kilograme, ochi verzi, părul șaten deschis de lungime medie.

În momentul plecării, este posibil ca aceasta să fi fost îmbrăcată cu un tricou și colanți de culoare neagră.

thumbnail.jpg

BĂNUȚ RAMONA DANIELA, în vârstă de 13 ani, a mai fost dată dispărută în acest an. Marți, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că tânăra din Cluj-Napoca a plecat de acasă în data de 20 iulie și nu s-a mai întors de atunci.

Aceasta are o înălțime de aproximativ 1.60 m, constituție astenică, păr brunet și lung, ochi căprui. Nimeni nu știe cum era minora îmbrăcată în momentul plecării.

BANUT RAMONA DANIELA.jpeg

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora plecată voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!


Comentarii Facebook