Lanțul Kaufland, acuzat că i-a MINȚIT pe clujeni că dă GRATIS bilete de o zi la Untold - FOTO

 

UPDATE, joi, 2 august

 

Marți, 31.07, s-a desfășurat o acțiune de promovare spontană în magazinele Kaufland din Cluj-Napoca în parteneriat cu Untold, în intervalul orar 17-21. Prin intermediul acestei acțiuni, s-au oferit invitații de o zi, ca o surpriză plăcută pentru clienții aflați în acel moment la cumpărături. 

 

Inițiativa nu a fost promovată în prealabil pe canalele de comunicare Kaufland și s-a desfășurat într-un interval de timp scurt și delimitat. 

 

Entuziasmul generat de această inițiativă a făcut ca, pe canalele sociale, prin intermediul unor persoane private fără nicio legatură cu Kaufland sau cu organizatorii, să sa se propage informația conform căreia și miercuri, 1.08., va avea loc o acțiune similară, în același interval de timp. Această informație nu a făcut în niciun moment obiectul vreunei promovări oficiale în magazinele Kaufland sau pe canalele de comunicare ale companiei. Preluarea și propagarea acesteia s-a făcut doar în baza zvonurilor”, precizează reprezentanții Kaufland.

 

----------------------------- 

Festivalierii de la Untold au luat cu asalt Clujul, iar zonele unde se dau brățări sunt primele vizate.

 

Conform unor surse, oamenii s-au adunat pentru că urmau să se dea brățări gratuite la Untold, pentru ziua de joi, 2 august. Informația nu a fost confirmată, încă, oficial. 

-------------------------

UPDATE


Vă mulțumim pentru interesul manifestat pentru festivalul Untold. Distribuirea brățărilor de o zi a fost o acțiune punctuală, care s-a terminat ieri, 31.07.2018, în urma epuizării brățărilor”, precizează reprezentanții Kaufland.

 

Niște scuze ca ați pus oamenii sa stea 2 ore in picioare degete ar fi mai bune decât amenințări cu datul in judecată”, a scris un internaut la postarea celor de la Kaufland.

 

Da, și ca să vezi că toti reprezentanții au lăsat oamenii sa formeze cozi încă de la prânz, și doar la ora 17 au aflat adevărul și au putut împrăștia mesajul. Ba chiar pana atunci absolut toți confirmau ca se vor da bilete. Când am ajuns eu, în jur de 16, casierele informau clienții de promoție, atunci când le înmanau bonul. Foarte urat lucrat, Kaufland, o chestie care ar fi trebuit sa fie f faina pentru imaginea voastră, s-a întors la 180 de grade, doar din cauza lipsei totale de onestitate. Ma gândesc ca miile de cumpărături în plus făcute azi au fost bine primite”, a mai scris cineva.

 

 

Dupa o teapa ca cica is "1500" de bratari disponibile si bratarile se vor elibera intre orele 17-21 dupa o imbulzeala de minim 300 de oameni la ora 16:40 a fost anuntat ca nu mai sunt bratari cu totul, ca nici nu era ora la care ar fi trebuit sa se elibereze cu 20 de minute inainte nu au mai fost? Oare nu a fost o miscare de marketing? Ca de obicei Kaufland nu a fost de incredere si nu va fi”.


Comentarii Facebook