La Serviciul de Stare Civilă Cluj sunt 4 cazuri de COVID, inclusiv șefa Serviciului


Patru angajați din cadrul Serviciului de Stare Civilă din cadrul Primăriei Cluj-Napoca au COVID, inclusiv șefa Serviciului Maria Munthiu. 

Potrivit unor surse din cadrul Serviciului, Maria Munthiu este internată în spital, fiind bolnav și soțul și fiul acesteia. Mai sunt alți trei angajați de la Serviciul de Stare Civilă care sunt pozitivi, toți fiind la domiciliu în izolare. 

Toți angajații stau cu măști și nimeni nu mai iese să fumeze în pauză. 

Vad știri cu nemiluita despre incidență de 3.0/1000 de locuitori. Dar incidența din instituții publice e irelevanta? Serviciul de Stare Civilă are 4 confirmați și unul acasă cu simptome din 27....faceți dumneavoastră calculul incidentei. Pentru aia singurele măsuri sunt mastile si dezinfectia. Relația cu publicul merge nestingherita înainte chiar dacă exista șanse extrem de mari ca personalul de la ghișeu sa fie deja infectat. DSP a ațipit, oamenii sunt inconștienți iar focarul se extinde. Nimănui nu-i pasă fie de angajații de acolo, fie de pretenții care vin și nu știu unde se bagă. Sa fim realiști, 80% din populatie poarta masca necorespunzător sub nas. Așteptați-vă sa faca bum în doua trei zile”, ne-a relatat un angajat.

Comentarii Facebook