La Real Cluj, somonul este păstrat la ”căldurică”. Acuzații de toxiinfecție alimentară?

 

Hipermarketul Real din Cluj-Napoca este acuzat că își păstrează somonul scos la vânzare la ”căldurică”.

 

Cazul a fost prezentat de bloggerul Liviu Alexa, care a dat ca exemplu și cazul unei clujence care s-a ales cu o toxiinfecție alimentară de pe urma consumului de pește ”la cald”.

 

”Acum doua saptamani, o prietena de-a mea nu a fost de gasit vreo doua zile. I-am tot dat sms-uri, am tot sunat-o, nu stiam ce e cu ea. A treia zi m-a sunat sa imi spuna ca “era sa dea coltul” si ca, de zece zile, ducea cu stoicism in carca o minunata toxiinfectie alimentara, dobandita de la niste somon cumparat de la Real”, scrie Liviu Alexa.

 

Pe teren, la Real Cluj, la standul cu pește, lucrurile se confirmă. ”Trecand azi pe la Real cu totul intamplator si privind standul cu peste, mi-am dat seama ca niciun stomac din lume nu ar putea rezista odioaselor marfuri expuse acolo.

 

In primul rand, la raionul de peste era cam caldurica. Gheata in care ar fi trebuit sa fie ingropate exponatele era cam stransa, in curs de topire, iar somonul, dragii mei, somonul… inchipuiti-va ca lasati niste bucati de somon in soare vreo doua ceasuri si apoi il lasati inapoi pe gheata. Atat de ponosit era bietul peste!”, a mai scris Liviu Alexa.

Comentarii Facebook