La Cluj, trotuarul ține loc de parcare! Un clujean se plânge că autoritățile nu rezolvă problema FOTO


Din lipsa unui loc de parcare sau doar din comoditate, mulți șoferi își parchează mașinile chiar pe trotuare, blocând astfel traficul pietonal pe multe străzi din Cluj-Napoca.

O astfel de situație este și pe strada Paris, unde un clujean susține că în fiecare zi trotuarul este plin de mașini parcate, de cele mai multe ori fiind aceleași vehicule.

Acesta susține că a făcut numeroase sesizări către autoritățile locale, însă nu s-a rezolvat nimic.

Am sesizat de foarte multe ori si aici, dar si la telefonul politiei primariei situatia cu masinile parcate ilegal pe strada Paris.

Din pacate nu cred ca se ia nici o masura, deoarece in fiecare zi eu vad cam aceleasi masini parcate acolo. Daca ar lua amezi, nu prea cred eu ca le-ar mai conveni ca sa mai isi lase masinile pe unde au ei chef.

Un exemplu e si in aceasta poza (calitatea nu e cea mai buna), cu masini parcate pe trotuar, blocand accesul pietonilor. Poza e facuta pe partea opusa cu centruld e transfuzii, in zona dintre strazile Nicolae Cristea si Onisifor Ghibu. Masina de teren cu nr cj 24 rdx e acolo tot timpul. Sunt curios cate amenzi i s-au aplicat proprietarului?”, se plânge clujeanul pe domnuleprimar.ro

Comentarii Facebook