La Cluj-Napoca se ADUNĂ donații pentru refugiații sirieni

 

Asociatia Life Education for All, în parteneriat cu Radio Impuls, a demarat Campania umanitara ”Daruim caldura refugiatilor sirieni!”.

 

Desi n-a venit inca iarna, doar in ultima luna 18 copii au murit din cauza frigului in taberele de refugiati din Grecia. Avem nevoie de generozitatea si solidaritatea clujenilor pentru a strange pentru acesti oameni si copiii lor, care vor avea de infruntat o iarna la cort, pe camp sau in hale dezafectate de: haine groase si incaltaminte de iarna, aeroterme, paturi, produse de igiena personala, rechizite scolare, jucarii, produse parafarmaceutice”, precizează organizatorii campaniei.

 

Clujenii care vor să doneze, pot face acest lucru zilnic, între orele 9.00 - 18.00, până în data de 12 noiembrie, la sediul Radio Impuls din strada Strada Octavian Goga, nr. 42.

 

Organizatorii îi roagă pe cei care donează ca tot ceea ce aduc sa fie curat și în stare bună! ”Cei care vor sa faca donatii in bani o pot face in contul asociatiei Life Education for All: RO69btrlroncrt0268430201, Banca Transilvania Cluj cu specificatia ”campanile umanitara Daruim caldura refugiatilor sirieni”, mai precizează organizatorii.

Comentarii Facebook