Miercuri 24 Aprilie

L-au concediat de la un Spital din Cluj pentru că ”a făcut glume cu medicii”. Spitalul: Nu corespundea profesional - FOTO

 

Un clujean a fost concediat dintr-un spital clujean pe motiv că a făcut glume cu medicii. 

 

Claudiu Mureșan s-a angajat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj în 13 octombrie pe postul de zidar. El avea trecut în contractul de muncă o lună de probă, dar în cursul zilei de marți, 10 noiembrie, în jurul orei 10.00, a fost anunțat de șeful lui să plece acasă pentru că este concediat. 

 

Am fost anuntat sa imi depun demisia pe motivul ca am glumit la serviciu. Miercuri dimineața, am mers la personal și mi s-a spus că am fost concediat. Vi se pare corect sa fiu dat afara pe motiv ca am glumit la serviciu. Sunt foarte dezamăgit. Nu se poate aşa ceva”, a povestit Claudiu Mureșan.

 

Clujeanul susține că în ultimele zile a avut o lucrare la Spitalul de Ginecologie ”Dominic Stanca”, alături de alți colegi. ”Aveam acolo o lucrare și șeful m-a chemat la el și mi-a spus să mă duc și să îmi dau demisia pentru că sunt dat afară. M-a acuzat că am glumit cu medicii, iar aceștia s-au plâns de mine. Nu este adevărat nimic din ce se spune. Nu am glumit cu nimeni și oricum nu aș face glume care să jignească pe cineva”, a spus Claudiu Mureșan.

 

Bărbatul s-a dus miercuri dimineața la Spitalul Județean și a aflat că i-a fost desfăcut contractul de muncă din data de 9 noiembrie, cu toate că în data de 10 noiembrie a fost la locul de muncă. ”Mi se pare un abuz să mă lase să merg la locul de muncă deși eram dat afară”, a adăugat acesta. 

 

El a cerut să fie primit de managerul spitalului, dar acest lucru va fi posibil numai în 17 noiembrie. ”Mă gândesc să dau în judecată spitalul pentru această decizie”, a mai precizat acesta. 

 

--------------

UPDATE

 

În perioada de 30 de zile, șeful formației de construcții i-a făcut evaluarea, conform criteriilor de evaluare din Fișa postului, în urma evaluării a constatat că nu corespunde profesional”, precizează conducerea Spitalului. 

 

Comentarii Facebook