Duminica 28 Aprilie

”L-a dat afară pe OMUL care sfințește locul” - Oamenii din Dezmir s-au revoltat, după ce medicul de familie și-a dat afară asistentul- sufletul satului


Decizia medicului de familie din Dezmir de a renunța la asistentul care de mulți ani lucrează acolo a stârnit un val de nemulțumiri. 

Dragi consăteni, toți cei care sunteți înscriși la medicul de familie din Dezmir, cu părere de rău am aflat ca D-L OLTEANU, asistentul nostru de atâția ani de zile, care ne cunoaște tot istoricul bolilor noastre, la care puteam sa apelăm indiferent de ora pentru orice nevoie medicală, pleacă.

Era de mare ajutor pentru părinții și bunicii noștri, care din motive de sănătate nu întotdeauna se pot deplasa la dispensarul din Apahida sau oraș.

Azi (joi, 5 octombrie) este ultima zi de lucru, nu pentru ca și-ar fi dorit, ci pentru că noua d-na doctor a considerat de cuviință că nu mai are nevoie de dânsul și se descurcă singura.

Foamea de bani e mare.

Bine ca d - ni doctori de la Apahida și Corpadea nu au renunțat la serviciile d-lui Olteanu.

Păcat, ne pare foarte rău, sper ca noua d-na doctor sa revină asupra deciziei.

Pot spune atât, omul sfințește locul, iar d-l Oltean este un astfel de om”, a relatat Rozalia Gheti, pe grupul local al satului Dezmir.

Reacțiile oamenilor au fost de susținere.

Ca semn de protest ar trebui sa ne schimbam toți medicul de familie oare convine ideea ????”.

Dacă vom fi uniți, vom putea sa rezolvăm , avem atâta nevoie de dânsul”.

Sa strângem semnături pentru dl. Olteanu! Am mai făcut un astfel de tabel și a stat câteva zile pentru semnături la doamnele de la Flavianda!”.

Nu sunt de acord să plece a făcut numai bine oamenilor din sat”.

Doar ce vrea noua doctorița? E invidioasa pe nivelul înalt de cunoștințe mrdicale a domnului asistent Oltean, sa l cerem înapoi la cabinet. Nu se poate fără asistent medical într un cartier cu atita pacienții”.

D-na doctor dacă are afacerea ei să o facă dar pe noi cetățenii acestui sat nu ne poate lăsa fără un cadru medical și să fim la mâna ei când vrea ea să vină la cabinet De acum trebuie să ne programăm când să fim bolnavi, când are domnia sa ziua de program în Dezmir? Dacă pleacă domnul Olteanu ne căutăm alt medic de familie Se aude acest lucru și la Primărie?”.

Susținem pe d nul Olteanu!!!

Unde se poate semna lista?

Domnul Olteanu locuiește în Dezmir, TREBUIE să rămână asistent in Dezmir!!”.

Munca si valoarea lui nu sunt luate in considerare? Urat...e un om tare bun si drag tuturor. Speram sa revina la locul de munca”.


Comentarii Facebook