Jungla urbană din traficul clujean de dimineață a scos la iveală încă un șofer fără pic de obraz: „Vi se pare normal acest comportament?”


Această dimineață a fost scena unui gest lipsit total de disciplină rutieră în trafic din partea unui clujean. Acesta a pornit avariile, iar mai apoi a pornit fără nicio rușine pe banda interzisă, cu marcaj, de pe strada Iuliu Hațieganu.

„Daca ne pornim cu totii avaria devenim ambulanta sau SMURD? Eu știu ca noi aici la Cluj știm să circulăm civilizat. Clujul este aglomerat pentru noi toți dimineața, dar asta nu înseamnă că ne putem face propriile reguli. Vi se pare normal acest comportament de sfidare a celorlalti participanti la trafic?” a fost întrebarea adresată de autorul postării, a cărui camera de bord a surprins momentul când șoferul clujean a intrat, fără nicio rușine, în depășirea întregii cozi. 

Reacțiile clujenilor la gestul halucinant al șoferului au fost pe măsură: „Voi aici la Cluj știi să circulați civilizat? Lucrez în traficul din Cluj, credeți-mă pe cuvânt că văd niște specimene clujene de mă dau pe spate”; „La asemenea fenomene ar trebui luat permisul și lăsați pietoni”.

strada iuliu hatieganu.png

Strada Iuliu Hațieganu este stradă cu sens unic, având o singură bandă circulabilă pentru trafic, cealaltă bandă fiind marcată de însemne care interzic accesul mașinilor, cu excepția echipajelor de urgență.


Comentarii Facebook