Judecătoare din Cluj, suspendată pentru că nu își motivează sentințele


Judecătoarea Monica Feneșan de la Judecătoria Cluj-Napoca a fost suspendată timp de 4 luni pentru că nu își motivează sentințele. 

Cu unanimitate,

Admite actiunea disciplinara formulata de Inspectia Judiciara impotriva doamnei Fenesan Monica – judecator in cadrul Judecatoriei ClujNapoca.

Cu majoritate,

In baza art.100 lit.d) din Legea nr.303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, aplica doamnei Fenesan Monica – judecator in cadrul Judecatoriei Cluj-Napoca, sanctiunea disciplinara constand in 'suspendarea din functie pentru o perioada de 4 luni' pentru savarsirea abaterii disciplinare prevazute de art.99 lit. r) teza I din acelasi act normativ.

Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare la Completul de 5 judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Cu opinie separata doar in ceea ce priveste individualizarea sanctiunii, respectiv in sensul aplicarii doamnei Fenesan Monica – judecator in cadrul Judecatoriei Cluj-Napoca a sanctiunii disciplinare constand in 'diminuarea indemnizatiei de incadrare lunare brute cu 25% pentru o perioada de 1 an' pentru savarsirea abaterii disciplinare prevazute de art.99 lit. r) teza I din Legea nr.303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare”.

Comentarii Facebook