Janis Pub se ”dezmembrează”. Unei clujence i-a căzut în CAP panoul publicitar din Piața Unirii - FOTO

 

O clujeancă s-a trezit cu un panou uriaș în cap, în timp ce trecea prin fața localului Janis Pub. 

 

Accidentul a avut loc astazi in Cluj Napoca, strada Piata Libertatii, la numarul 19, actuala Janis Pub, accident care putea fi mult mai grav daca victima ar fi fost un copil sau un batran.

 

La ora 12:30 treceam intr-o plimbare prin fata Janis Pub cand un panou publicitar din lemn de aproximatix 3 metri care era rezemat fara a fi ancorat corespunzator a fost "umflat" de vant si mi-a cazut in cap. Nu stiu daca proprietarii acest panou aveau autorizatie sa il afiseze. Din fericire, nu eram singura, lovitura fiind amortizata de prietenul meu care a reusit sa sustina panoul insa nu si sa-l opreasca deoarece era foarte greu.

 

Acest mail este o sesizare menita sa atraga atentia asupra lipsei de reponsabilitate a proprietarilor acestor panouri publicitare amplasate in locuri publice, care pun in pericol sanatatea pietonilor. Consider ca autorizatiile acestor panouri ar trebuie verificate. As dori, de asemenea sa adaug ca oamenii sunt putin informati referitor la care sunt autoritatile carora ar trebui sa li adreseze in cazul unor accidente similare”, ne-a scris D.D.

 

Clujeanca a realizat și câteva fotografii.

 

Comentarii Facebook