Iulius Mall Cluj organizează un concurs pe Facebook! VEZI premiile

 

”Back to Scool” - În săptămâna premergătoare începutului noului an şcolar, IULIUS MALL CLUJ îi provoacă pe fanii săi de pe Facebook la o competiţie virtuală, care le poate aduce premii constând în sesiuni de shopping şi rucsaci.

 

Anii de şcoală înseamnă pentru fiecare elev, de azi sau de odinioară, amintiri dragi, de neuitat. Tocmai de aceea, până pe 17 septembrie 2012 inclusiv, IULIUS MALL îi invită pe admiratorii săi de pe pagina de socializare să posteze o fotografie din timpul şcolii şi, astfel, să împărtăşească din experienţele trăite. Nu contează dacă instantaneele sunt alb-negru, sepia sau color, din şcoala primară, de la gimnaziu sau liceu, realizate recent sau acum câteva decenii.

 

Posesorii primelor 3 fotografii care adună, până pe 17 septembrie, ora 15.00, cel mai mare număr de voturi, vor primi câte o sesiune de shopping la magazinele din IULIUS MALL, în valoare de 500 de lei fiecare. Următorii 8 clasaţi vor fi răsplătiţi cu câte un rucsac Reebok. Adună voturi pe Facebook şi Iulius Mall te premiază!”, anunță reprezentanții centrului comercial.

 

De asemenea, până pe 30 septembrie, părinţii găsesc la Librăria Cărtureşti din IULIUS MALL cele mai bune şi mai frumoase ghiozdane, obiecte de scris, desenat şi pictat, rechizite, caiete şi agende, blocuri de desen. Cărtureşti pune la dispoziţie peste 1.000 de manuale şi caiete auxiliare, culegeri, cărţi din bibliografia şcolară, atlase, caiete şi îndrumătoare pentru grădiniţă, ciclul primar, gimnazial şi liceal,  dicţionare, ghiduri de conversaţie, jocuri logice, de memorie şi inteligenţă, perspicacitate, concentrare, materiale de studiu în şi pentru limba engleză, destinate elevilor şi profesorilor de la edituri renumite ca Macmillan, Cambridge sau Oxford University. În plus, la cumpărături mai mari de 100 de lei, clienţii beneficiază de 10% discount.

 

"Carnet de Voyage" la Cărtureşti - Povestind aventura într-o ţară francofonă într-un carnet de călătorie fabricat de tine, poţi câştiga 300 de euro. Carnetul de călătorie trebuie să relateze un sejur într-o ţară membră a Organizaţiei Internaţioale a Francofoniei şi va fi redactat în română sau franceză. Alcătuite din texte şi/sau ilustraţii (desene, fotografii, obiecte lipite etc.), creaţiile vor fi

evaluate estetic şi creativ. Data limită pentru înscrierea carnetelor: 15 octombrie 2012.

Comentarii Facebook