ISU si-a facut conturi pe Facebook si Twitter ca sa anunte mai repede urgentele

Inspectorul general al Inspectoratului general pentru Situatii de Urgenta, Marcel Lucaciu, a declarat la Cluj ca institutia a lansat doua pagini de internet pentru a usura comunicarea in tara.

 

"Am deschis si cateva site-uri pe internet. Am deschis conturi pe Facebook, pe Twitter, incercand sa deschidem un dialog mai bun cu cetateanul, in calitate de beneficiar al serviciilor pe care le noi le oferim si nu in ultimul rand pentru colegii nostri care vor sa-si exprime puncte de vedere vizavi de evolutia institutiei", a declarat Marcel Lucaciu la Cluj.

 

El sustine ca paginile de internet vor inlesni si comunicarea si informarea cu privire la urgentele din teritoriu. "Aceste conturi vor putea fi folosite si pentru a transmite informatii vizavi de situatiile de urgenta care se produc pe teritoriu, in judete, si care vor trebui sa fie luate in seama de colegii care isi desfasoara activitatea in dispecerat. Vorbim de inundatii, despre situatii de urgenta, cutremure", a mai spus inspectorul general al IGSU.

 

El a anuntat ca pana la sfarsitul anului va fi difinitivat si sistemul national de management al situatiilor de urgenta, care va permite conectarea statiilor de comanda din judete cu cea a comandamentului general.

Comentarii Facebook