ISU CLUJ: Incendiu în Baciu / UPDATE: Incendiul a fost stins de un vecin ce merită felicitări

 

Pompierii clujeni anunță intervenția la un incendiu în Baciu.

 

Incendiu la mansarda unei case de locuit în localitatea Baciu”, anunță ISU Cluj. Incendiul a fost raportat prin 112 vineri, la ora 13.10.

------------------------

UPDATE

 

Incendiul a izbucnit la un apartament situat în marsarda unui imobil cu 2 etaje. În momentul în care au ajuns acolo pompierii, focul fusese stins ”ca la carte” de un vecin, care a știut ce trebuie să facă.

 

Potrivit informațiilor oficiale, proprietara apartamentului s-a dus la grădiniță pentru a-și lua copilul, iar o vecină a observat că din apartament iese fum. Aceasta a alertat un alt vecin, iar cei doi au reușit să intre în apartament. 

 

Bărbatul a știut exactce trebuie să facă și nu s-a panicat. A decuplat alimentările cu gaze naturale și electricitate, iar apoi a aruncat mai multe găleți cu apă peste centrala termică. Focul a izbucnit în urma unui scurt circuit la instalația electrică a centralei termice și putem spune că intervenția exactă a bărbatului a evitat producerea unei eventuale explozii.

 

Pompierii clujeni au spus că acesta este modul în care trebuie să se acționeze în astfel de situații și l-au felicitat pe bărbat. 

Comentarii Facebook